Mooie Speeddate ervaringen

Wij ontvangen veel mailtjes van speeddaters met bedankjes en leuke speeddate ervaringen. Deze mailtjes zijn heel leuk om te lezen. Wij kijken er altijd naar uit! Wil jij jouw speeddate ervaring ook met ons en anderen delen, stuur je ervaring dan naar info@speeddateavond.nl. Wij plaatsen het dan op onze website en/of in onze nieuwsbrief. Zoals gezegd; wij kijken er naar uit!
Onderstaand enkele ingezonden speeddate ervaringen.

Ik heb twee keer meegedaan met het speeddaten. Beiden keren heb ik er een erg leuke avond gehad en nieuwe mensen leren kennen. Ook beiden keren een leuke match eraan overgehouden. De eerste match bleek al snel niets te zijn maar de tweede match was al raak! Vanaf de speeddate avond hebben we veel contact gehad en al snel is het opgebloeid tot een relatie! Wie had dat ooit gedacht!


“Bedankt voor de gezellige speeddate in Tilburg gisterenavond! Wij vonden het helemaal te gek. We wisten niet wat ons te wachten stond. Dit was boven verwachting gezellig. Heel veel leuke jongens. We zijn benieuwd naar de matchmail.” 
Inge en Floor

Wauw… 4 matches in mijn matchtmail. Bedankt voor de leuke speeddate avond. Bedankt Grace voor de goede begeleiding gedurende de speeddate avond.” 
Nicole

Ha speeddate organisatoren,


We vinden het leuk om jullie op de hoogte te brengen van een love story.

Op één oktober hebben Marian en ik elkaar ontmoet op de speeddate avond in Tilburg. Een gezellige avond in de sfeervolle ambiance van Studio heeft uiteindelijk een vonkje opgeleverd. Vier dagen later (eerste date), is er naast die vonk ook een kusje gepleegd. En na een aantal dates waarbij we elkaar beter hebben leren kennen is er nu, ruim twee maanden later, sprake van liefde.

'van liefde hè schat? 

Hè?, wat zeg je?'

'Is er sprake van liefde schatje?' 

'Tuurlijk is er sprake van liefde lekker ding!'.

Wow! Zooo te gek!!

Bedankt jongens!
 

Met vriendelijke groet,

Marian en Maxime 


Wauw… 4 matches in mijn matchtmail. Bedankt voor de leuke speeddate avond. Bedankt Grace voor de goede begeleiding gedurende de speeddate avond.” 
Nicole

Heb mijn vriend leren kennen op een speeddate evenement. We zijn nu alweer een half jaar samen. Speeddate is geweldig, kan het iedereen aanraden.”
Groetjes Anneke

“Twee maanden geleden ook al eens naar een speeddate in Amsterdam geweest. Leuke avond gehad maar uiteindelijk geen contact aan over gehouden. Gisteren nogmaals geweest omdat het zo leuk is. Nu 6 leuke dates gehad. Ben benieuwd naar de matchmail.”
Gr. Bart

“Zondag was het zover. Samen met Sanne ben ik gaan speeddaten in Amsterdam. Wat hebben we er vooraf al veel lol aan beleefd. Toen we naar het speeddate event toe fietste begon ik het wel een beetje spannend te vinden. Sanne niet.. Die was al vaker geweest dus wist wat er stond te gebeuren. Gelukkig werden we goed ontvangen door een leuke gastvrouw die me meteen op m’n gemak stelde. We kregen een heerlijk welkomstdrankje en namen plaats aan de bar. Als snel werd ons gevraagd om naar ons tafeltje te gaan. Het speeddaten ging beginnen!
Mijn eerste date was meteen raak… wat een leuke jongen. Achteraf bedacht ik me dat ik niets aan hem heb gevraagd. Hij vroeg alleen maar dingen aan mij. Kwam denk ik door de zenuwen. Tweede date ging het al wat beter. Gezellig zitten kletsen maar niet mijn type. Tussenstand 1 ja, 1 nee. Haha
Na 8 dates was er een pauze. Aan de bar Sanne opgezocht… En, vind je het leuk? Heel leuk! Zei ik. Ik had al twee keer een ja ingevuld en had toen nog 12 dates te gaan! Sanne had 1 ja ingevuld.
Na een korte pauze ging de speeddate weer verder. Ik merkte dat ik nu helemaal mezelf was; het speeddaten werd steeds leuker. Na 20 dates was de speeddate helaas afgelopen. Ik had nog wel een paar uur door willen gaan!
Uiteindelijke score! Haha….. Sanne 5 keer een ja ingevuld, ik 4 keer een ja ingevuld. Ik vond het echt een hele leuke avond. Heb gezellig met jongens zitten kletsen die ik normaal niet tegen zou komen. Echt leuk!
De volgende dag kwamen onze matchmails. Alle 4 de dates waar ik een ja had ingevuld hadden een ja bij mijn ingevuld! Leuk! Bovendien hadden nog 6 andere jongens een ja bij me ingevuld. Wauw!
Sanne had 5 ja’s gekregen waarvan er 2 ook door Sanne waren ingevuld.
Heb met 1 van de jongens van de speeddate avond gisteren mijn tweede date gehad. We hebben het gezellig samen. Kijk al weer uit naar onze volgende date as vrijdag.
Wil jullie bedanken voor de gezellige en leuke speeddate avond.”
Groetjes Joyce

“Bedankt voor de gezellige speeddate avond. Ben benieuwd naar de Matchmail.”
Yvonne

“Helaas na twee maanden weer vrijgezel. Voordeel kan weer gaan speeddaten. Heb me ingeschreven voor de speeddate in Nijmegen van vanavond. Tot vanavond.”
Nick

“Weer een ervaring rijker! Speeddate in Den Haag. Bedankt Femke, nog nooit zoveel lol gehad in drie minuten. Tot snel!”
Gr. Emiel
 

“Na een leuke speeddate avond in Eindhoven heb ik P leren kennen, P en ik gaan elkaar snel zien. We hebben momenteel veel sms contact. Toen we elkaar leerde kennen op de avond, was het meteen leuk. Die 3 minuten waren snel voorbij. Dit was de eerste keer voor mij, naar zo’n avond te gaan. Vond het erg spannend in het begin, maar viel best mee. Ik was samen met een vriendin, maar alleen was ik ook wel gegaan, de meeste waren alleen en hadden aanspraak aan anderen. Echt een aanrader, ook al zit er niet de juiste match bij, dan heb je een gezellige avond.”
Groetjes Simone

“Heb Leon tijdens een speeddate in Nijmegen leren kennen. We zijn nu alweer ruim een jaar samen. Denk nog vaak terug aan onze eerste date van 3 minuten. Vanaf morgen gaan we samenwonen in een leuk huisje in Huissen. Allemaal te danken aan een speeddate in Nijmegen van 3 minuten. Nogmaals bedankt!”
Groetjes Viola

“Een half jaar geleden ben ik naar een speeddate avond geweest in Eindhoven, ik was alleen. Natasja was ook alleen. We raakte aan de praat over de mannen, was heel erg leuk. Natasja en ik zijn nu goede vriendinnen. Zijn nog een keer samen naar een speeddate avond gegaan en daar hebben we allebei een leuke jongen leren kennen!”
Groetjes Lieke

“Speeddate Rules!”
Sjoerd

“Na een tip van een vriend van me ingeschreven voor een speeddate in Tilburg. Hij was er zo enthousiast over dat ik erg nieuwsgierig was geworden. En hij had gelijk. Speeddaten is een erg goede manier om veel singles te leren kennen. Heb die avond met 19 single dames gesproken. Met Marieke had ik zo’n leuk gesprek dat we na de speeddate nog een uur gezellig na hebben gekletst. We zijn nu alweer ruim een maand samen. Vanavond gaat een andere vriend van ons ook naar een speeddate.”
Met vriendelijke groet,
Johan

“Speeddateavond bedankt voor de speeddate in Eindhoven. Wij hebben elkaar leren kennen tijdens de speeddate in Eindhoven. Het was liefde op het eerste gezicht. We zijn jullie zo dankbaar.”
Stefan en Kim

“Ik ben gisteren gaan speeddaten in Tilburg. Heb een gezellige avond gehad. Veel leuke vrouwen ontmoet, waarvan ik met een vrouw wel contact blijf houden. Ik wist niet wat ik moest verwachten van zo’n avond, vond het erg spannend, maar achteraf voel het heel erg mee en kijk ik terug op een leuke avond waardoor ik nog contact heb met C!”
Gr. Rob

“Gisteren heb ik een speeddate gehad in Tilburg. Ik had 3 matches, hier heb ik nog een keer me afgesproken. 1 man, heb ik nog contact mee, hopelijk gaat dat uitbloeien tot iets moois. Bedankt speeddate avond voor de gezellige avond!”
Groetjes Anouk

Wil jij jouw speeddate ervaring ook met ons en andere delen, stuur je ervaring dan eens naar info@speeddateavond.nl . Plaatsen wij het op deze pagina en in onze nieuwsbrief.
Wij kijken uit naar jullie leuke speeddate ervaringen.
Het Speeddateteam van Speeddateavond.nl
  • Ontmoet 15 tot 20 singles op één avond!
  • 91% kans op een match!
  • Geen leuke date, gratis herkansing!
  • Gegarandeerd een gezellig avondje uit
  • Duizenden singles gingen je voor
  • Lage prijs, vanaf € 14,98

AANBIEDING

Speeddaten voor vanaf € 14.98! 
Profiteer van deze vaste lage prijs en boek nu je speeddate. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Speeddate avond

Een speeddate avond is een leuke, gezellige, relaxte en efficiënte manier om op een avond veel singles te ontmoeten. Je ontmoet op een speeddate avond rond de 20 singles. Na een gesprek van drie minuten per date beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? De keuze is aan jou! In het begin vind je het misschien een beetje spannend, maar je zult zien dat je het na 2 a 3 rondes daten al snel heel gezellig zult gaan vinden. 
Kortom: speeddaten is gegarandeerd een gezellig avondje uit!

gezellig.jpeg