• Speeddaten

Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoeveel singles ontmoet ik op een avond?

Je ontmoet ongeveer 20 dates op een speeddate avond. We kunnen geen exacte getallen geven. Bij sommige evenementen zijn het er wat meer, soms wat minder. We laten een speeddate doorgaan als er minimaal 10 heren en minimaal 10 dames meedoen. Als we niet aan dit minimum komen, schuiven we de avond door naar een andere datum, zodat meer singles zich kunnen inschrijven.

Ik had minder dan 10 dates. Jullie beloven er toch minimaal 10?

Bij 10 reserveringen van ieder geslacht gaat de speeddate door. Helaas kan het voorkomen dat een aantal personen niet op komt dagen. Dat is voor ons ook niet te voorzien.

Gaat een speeddate event wel eens niet door?

Ja, het kan voorkomen dat er te weinig aanmeldingen zijn of veel last minute annuleringen, waardoor wij genoodzaakt zijn het speeddaten te verplaatsen. Wij brengen je hiervan 2 dagen van tevoren op de hoogte. Schikt de nieuwe datum niet, dan kun je de speeddate omboeken naar een andere datum of andere locatie. Wij geven geen geld retour bij het verplaatsen van een speeddate.

Kan ik op het laatste moment nog inschrijven?

Jazeker, je kunt tot op het laatst inschrijven. Neem voor de zekerheid een print van je bevestiging mee en zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Hoe lang duurt de speeddate avond?

Met de pauzes meegeteld duurt de speeddate avond ongeveer 2,5 uur. De meeste speeddaters blijven na het evenement om nog iets te drinken of na te kletsen.

Is het aantal dames gelijk aan het aantal heren?

We streven ernaar om een gelijk aantal dames als heren te hebben op een speeddate avond. In de praktijk kan het zijn dat dit een klein beetje afwijkt, bijvoorbeeld omdat niet iedereen komt opdagen.

Krijg ik te horen welke dates een ja bij me hebben ingevuld?

Helaas. Alleen als je een wederzijdse match hebt (beide een ja ingevuld) krijg je te horen wie een ja bij je heeft ingevuld. Wel krijg je te horen hoeveel keer er een ja achter jouw naam is ingevuld, maar niet wie er een ja heeft ingevuld.

Hoe lang duurt iedere date?

Iedere date duurt 3 minuten. Dit lijkt kort, maar is lang genoeg om erachter te komen of er een klik is of niet.

Zit er tussen de dates in voldoende tijd, zodat ik mijn matchkaart in kan vullen?

Tussen iedere date zit ongeveer 1 minuut, zodat je ruim de tijd hebt om je matchkaart in te vullen en te verplaatsen naar je volgende date.

Ik ben een paar jaar jonger (of ouder) dan de leeftijdscategorie, mag dat?

Ja, dat mag. Een paar jaar jonger of ouder dan de leeftijdscategorie is niet erg. Het gaat tenslotte om de klik, de leeftijdscategorieën zijn richtlijnen.

Wat voor mensen tref ik aan op een speeddate avond?

Mensen zoals jij! Onze speeddate evenementen worden bezocht door mensen met verschillende achtergronden. De meeste speeddaters zijn normale, intelligente, aantrekkelijke mensen die op zoek zijn naar nieuwe ontmoetingen en een gezellige avond uit. De meeste zijn hoger opgeleide mensen die meedoen omdat ze niet genoeg nieuwe mensen leren kennen in hun bestaande vriendenkring of werkomgeving.

Moet ik iets meenemen naar het speeddaten?

Je hoeft alleen een goed humeur mee te nemen.

Mag er gerookt worden tijdens het speeddaten?

Nee, roken tijdens de speeddate is niet toegestaan. Tijdens de pauzes is er gelegenheid om te roken.

Mag ik een vriend(in) meenemen naar de speeddate avond?

Als hij/zij ook gaat speeddaten, dan is dat natuurlijk prima. Gaat diegene mee als toeschouwer, dan niet. Het is niet leuk voor de andere speeddaters als er gasten langs de zijlijn meekijken.

Mag ik naast mijn vriend(in) zitten?

Dat mag. Zend na de reservering een e-mail met dit verzoek, dan houden wij hier rekening mee met de tafelindeling.

Mag ik meerdere keren een ja invullen?

Je mag zo vaak een ja invullen als je wilt. Je vergroot hiermee de kans op een match.

Wat gebeurt er als ik een match heb?

Als je een match hebt (wederzijdse ja ingevuld) ontvang je in je matchmail de voornaam en het emailadres van degene met wie je gematcht bent. Jouw match ontvangt dezelfde gegevens van jou. Het is daarna aan jullie om contact met elkaar op te nemen.

Hoeveel speeddate avonden mag ik bijwonen?

Je mag zoveel speeddate avonden bijwonen als je zelf wilt. De meeste mensen die komen speeddaten zijn nieuwe speeddaters, dus je ontmoet weer veel nieuwe mensen.

Wanneer ontvang ik mijn matchmail?

Wij proberen de matchmail op werkdagen binnen 24 uur te versturen. Door drukte kan het voorkomen dat de matchmail een dag later wordt verstuurd.

Reserveringsvragen

Hoe kan ik reserveren voor een speeddate avond?

Je kunt online reserveren door naar onze evenementen agenda te gaan en te klikken op het evenement waarvoor je wilt reserveren. Vul hier je gegevens in en klik op versturen.

Hoe zie ik of de reservering succesvol is?

Na het reserveren van een speeddate krijg je een bevestigingsmail van jouw reservering toegestuurd.

Ik heb geen bevestiging van de reservering ontvangen?

Het kan zijn dat deze misschien in je spambox terecht is gekomen. Het kan ook zijn dat het mailadres niet goed is doorgegeven of dat er iets mis is gegaan met de betaling. Stuur dan even een mail naar info@speeddateavond.nl en dan kijken wij het voor je na.

Moet ik de reserveringsbevestiging meenemen naar de speeddate avond?

Wij hebben alle gegevens op de locatie maar je kunt de bevestiging voor de zekerheid meebrengen voor controle.

Waarom moet ik vooraf betalen?

We willen er zeker van zijn dat er een gelijk aantal dames en heren deelneemt aan de speeddate avond. Hier kunnen we alleen zeker van zijn als er vooraf betaald is door de deelnemers.

Hoe weet ik dat mijn betaling veilig is?

Wij maken gebruik van een gecertificeerd betalingssysteem. Wij kunnen dan ook garanderen dat de betaling veilig verloopt.

Ik heb een reservering gemaakt maar ben verhinderd?

Geen probleem. Tot uiterlijk 4 dagen voor de opgegeven datum kun je annuleren en daarmee omboeken naar een volgende speeddate avond. Je ontvangt daarbij een actiecode waarmee je een nieuwe reservering kunt maken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Bij annulering binnen 4 dagen voor de opgegeven speeddate avond, vervalt het recht op een latere deelname. Wel kun je iemand anders (van hetzelfde geslacht) voor jou in de plaats laten deelnemen.

Mijn actiecode werkt niet?

Als je actiecode niet werkt kun je een mail sturen naar info@speeddateavond.nl. Wij helpen je graag verder.

Dategarantie

Succes verzekerd of je volgende speeddate is gratis

Wij garanderen je dat je op onze speeddate avond iemand ontmoet die je nog eens wilt zien. Mocht je niemand ontmoeten op de speeddate avond die je nogmaals wilt zien (geen ja hebt ingevuld op je matchkaart), dan ontvang je van ons éénmalig een herkansing op een andere speeddate avond... onze Dategarantie!
Deze Dategarantie is persoonlijk en éénmalig. Een herkansing ontvang je alleen als je ervoor kiest om geen enkele ja in te vullen op je matchkaart. We geven geen gratis herkansing als je geen match hebt.

Mag ik ook nog een keer gratis speeddaten als ik wel ja's had ingevuld, maar geen enkele match had?

Nee, de Dategarantie geldt alleen als je zelf geen enkele ja hebt ingevuld.

Hoe lang is de Dategarantie geldig?

Je dient binnen 7 dagen te reserveren met de actiecode uit je matchmail. Na 7 dagen vervalt deze actiecode en je Dategarantie.

Hoe claim ik mijn gratis speeddate?

Heb je geen enkele ja ingevuld op je matchkaart dan krijg je in je matchmail een unieke code waarmee je de gratis speeddate kunt boeken. Let op: deze code is zeven dagen geldig en vervalt na zeven dagen.

Hoe reserveer ik mijn gratis speeddate?

Kies een speeddate evenement uit onze agenda. Vul je gegevens en je unieke code in. Je krijgt een bevestigingsmail van je reservering gestuurd.

Kan ik de gratis speeddate overdragen aan een vriend?

Nee, deze gratis speeddate is persoonlijk en kan niet overgedragen worden aan iemand anders.

  • Ontmoet 15 tot 20 singles op één avond!
  • 91% kans op een match!
  • Geen leuke date, gratis herkansing!
  • Gegarandeerd een gezellig avondje uit
  • Duizenden singles gingen je voor
  • Lage prijs, vanaf € 14,98

AANBIEDING

Speeddaten voor slechts € 14,98! 
Profiteer van deze vaste lage prijs en boek nu je speeddate. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Speeddate avond

Een speeddate avond is een leuke, gezellige, relaxte en efficiënte manier om op een avond veel singles te ontmoeten. Je ontmoet op een speeddate avond rond de 20 singles. Na een gesprek van drie minuten per date beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? De keuze is aan jou! In het begin vind je het misschien een beetje spannend, maar je zult zien dat je het na 2 a 3 rondes daten al snel heel gezellig zult gaan vinden.
Kortom: speeddaten is gegarandeerd een gezellig avondje uit!

buiten-speeddaten.jpg

speeddaten.jpg