• Speeddaten

Matchkaart

Op de matchkaart staan de voornamen van de singles met daarbij een kolom ja en nee. Wil je hem of haar graag nog eens ontmoeten, zet je een kruisje in de kolom ja op de matchkaart. Is er geen klik dan kruis je het vakje nee aan. De keuze is aan jou… Op de matchkaart is tevens ruimte voor het maken van aantekeningen zodat je achteraf makkelijker kunt terughalen wie bij welke naam hoort. Aan het einde van de avond lever je jouw matchkaart in bij de speeddate hosts. Deze gaan kijken of er matches zijn, oftewel 2x een ja. Uiterlijk 24 uur na de speeddate avond ontvang je de matchmail. In de matchmail staat het mailadres van je matches zodat je zelf een afspraak kunt maken.

Dategarantie

Geen enkele ja ingevuld op je matchkaart? Dan ontvang je éénmalig gratis een herkansing op een andere speeddate avond. Je ontvangt van ons in je matchmail een unieke code waarmee je binnen 7 dagen gratis een plaats voor een speeddate avond kunt reserveren. Wederom 20 singles voor jou om kennis mee te maken.

  • Ontmoet 15 tot 20 singles op één avond!
  • 91% kans op een match!
  • Geen leuke date, gratis herkansing!
  • Gegarandeerd een gezellig avondje uit
  • Duizenden singles gingen je voor
  • Lage prijs, vanaf € 14,98

AANBIEDING

Speeddaten vanaf € 14,98! 
Profiteer van deze vaste lage prijs en boek nu je speeddate. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Kom speeddaten

Ben je single en wil je graag een leuke date? Kom speeddaten! Ontmoet 20 singles op een avond onder het genot van een drankje en een hapje. Na een gesprek van drie minuten per date beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? De keuze is aan jou...
Meer informatie over speeddaten.

avond-uit.jpeg

Speeddate avond, een leuke avond uit

Een speeddate avond is een leuke avond uit waarbij je veel nieuwe mensen leert kennen. Veel speeddaters gingen je voor en hebben leuke contacten overgehouden aan een speeddate. En wie weet zit die ene voor jou hele speciale persoon er deze speeddate avond wel bij? Kortom: speeddaten is een gezellig avondje uit!
Meer informatie over speeddaten.

gezellig.jpeg