• Speeddaten

Service

Annuleren

Tot uiterlijk 4 dagen voor de opgegeven datum kun je annuleren en daarmee omboeken naar een volgende avond. Bij annulering binnen 4 dagen voor de opgegeven speeddate avond, vervalt het recht op een latere deelname. Wel kun je iemand anders (van hetzelfde geslacht) voor jou in de plaats laten deelnemen.

Privacy

De gegevens die je invult bij de inschrijving worden discreet behandeld en niet aan derden verstrekt. Op de matchkaarten komen alleen je voornaam en eerste letter van je achternaam te staan. Bij een wederzijdse match wordt alleen je e-mailadres gecommuniceerd met je match.

Reservelijst

Is jouw gekozen avond vol, maar wil je er graag bij zijn? Wij kunnen je dan op de reservelijst plaatsen. Stuur een mail met je persoonlijke gegevens, de datum en de locatie naar info@speeddateavond.nl. Wij zullen je dan op de hoogte houden of er een plekje vrijkomt zodat je alsnog kunt reserveren.

Leeftijd

De speeddate avonden worden gegeven voor verschillende leeftijdscategorieën. Ben je net iets ouder of net iets jonger? Geen enkel probleem. Dames en heren mogen enkele jaren van de leeftijdscategorie afwijken.

Te weinig inschrijvingen

Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om te zorgen voor voldoende inschrijvingen en een gelijke man/vrouw verhouding. Bij 10 personen van ieder geslacht, gaat de avond door. Als we niet aan dit minimum komen, schuiven we de avond door naar een andere datum, zodat meer mensen zich kunnen inschrijven. Je kunt jouw inschrijving ook laten omboeken naar een andere locatie. Als een speeddate avond niet doorgaat word je tijdig door ons geïnformeerd.

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder! info@speeddateavond.nl.

  • Ontmoet 15 tot 20 singles op één avond!
  • 91% kans op een match!
  • Geen leuke date, gratis herkansing!
  • Gegarandeerd een gezellig avondje uit
  • Duizenden singles gingen je voor
  • Lage prijs, vanaf € 14,98

AANBIEDING

Speeddaten vanaf € 14,98! 
Profiteer van deze vaste lage prijs en boek nu je speeddate. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Speeddate avond

Een speeddate avond is een leuke, gezellige, relaxte en efficiënte manier om op een avond veel singles te ontmoeten. Je ontmoet op een speeddate avond rond de 20 singles. Na een gesprek van drie minuten per date beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? De keuze is aan jou! In het begin vind je het misschien een beetje spannend, maar je zult zien dat je het na 2 a 3 rondes daten al snel heel gezellig zult gaan vinden. 
Kortom: speeddaten is gegarandeerd een gezellig avondje uit!

gezellig.jpeg